Kjempedeilige enkle horn.
7 dl. melk
200 gr. smør
1 dl. sukker
Alt dette varmes opp, (smør smeltes)
Men ikke for varmt, 37 grader
Bland inn
ca. 18 dl. hvetemel
2 pk. tørrgjær for søte deiger
Heves i ca. 30 min.
Kjevle ut, i passe runde
del opp i passe store 3 kanter,
begynn fra en ende og skjær hele veien over.
Rull fra størst til minst.
Heves i ca. 20-30 min.
Pensles med egg
Stekes på 220 grader (210 grader ved varmluft)
Til de blir gyldne.
Kan brukes i all slags gjærbakst, boller (f.eks. med kardemomme), kanelsnurrer etc.
Kjempegode.
Nå blir det kveldsmat her.
Bon Appetit!!
Klem fra Camilla
|
Fikk veldig lyst på horn nå ;)
SvarSlettTror jeg får lage en bunsj i morgen!
Ha en fin uke!
Klem Karianne